Menu
 
 
 
 

Veilig en vertrouwd online je aankopen doen bij De Splenter Schoenen

Wij respecteren de privacy van bezoekers van De Splenter Schoenen en in het bijzonder de rechten van bezoekers als het gaat over geautomatiseerde verwerking van persoonsgegevens.

Omdat wij volledig transparant willen zijn hebben wij dit privacybeleid voor je opgesteld en uitgevoerd. Dit beleid is in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Het houdt onder meer in dat wij persoonlijke informatie die met ons gedeeld wordt, vertrouwelijk behandelen.

De Splenter Schoenen verkoopt jouw gegevens niet aan derden! Ook verstrekken wij jouw persoonsgegevens niet aan derden tenzij dat noodzakelijk is voor de overeenkomst die wij aangaan of wanneer wij moeten voldoen aan wettelijke verplichtingen. Met bedrijven die in opdracht van ons jouw gegevens verwerken, sluiten wij een bewerkersovereenkomst waarin wij afspraken maken over de veiligheid en vertrouwelijkheid van jouw gegevens.

Als je meer wilt weten over de bescherming van persoonsgegevens, kun je terecht op de website van de Autoriteit Persoonsgegevens.

De Splenter Schoenen | Bedrijfsgegevens en postadres
Noordstraat 69;
4531 GD Terneuzen

KvK-nr: 21007186;
BTW-nr: NL005263785B01

Website
Met de website en/of De Splenter Schoenen wordt bedoelt: https://desplenterschoenen.nl en https://desplenterschoenen.be.

Server
De server voor locale opslag bevindt zicht binnen de EU

Hyperlinks

De Splenter Schoenen kan op haar website hyperlinks bevatten naar websites van derden. Hoewel met grote zorgvuldigheid geselecteerd, draagt De Splenter Schoenen geen verantwoordelijkheid voor de manier waarop derden omgaan met persoonsgegevens. Let bij gebruik van die websites ook altijd op het bijbehorende privacybeleid!

Persoonsgegevens

Onder persoonsgegevens wordt verstaan: elk gegeven betreffende een geïdentificeerde of identificeerbare natuurlijke persoon. Dit betekent dat de informatie òf direct over iemand gaat, òf dat de informatie naar die persoon te herleiden is. Dat het om een natuurlijke persoon moet gaan, betekent dat gegevens van overleden personen of van organisaties geen persoonsgegevens zijn.

Persoonsgegevens worden verzameld wanneer:

  • je een account aanmaakt op de website;
  • je via de website vraagt om informatie;
  • je een bestelling plaatst op de website of via een ander medium;
  • je navigeert naar de website of het assortiment bekijkt;
  • je deelneemt aan een spel, actie of wedstrijd op de website of via een ander medium;
  • je contact opneemt met de klantenservice van De Splenter Schoenen;
  • je een direct zichtbare tekst op onze website of sociale medium plaatst;
  • je vrijwillig persoonsgegevens verstrekt.


De Splenter Schoenen verwerkt bij het plaatsen van je bestelling de volgende persoonsgegevens:

  • je voornaam en familienaam;
  • je adres;
  • je e-mailadres;
  • je telefoonnummer (indien verstrekt)
  • je geboortedatum (indien van toepassing);
  • locatiegegevens: land;
  • betaalgegevens (indien van toepassing)

De persoonsgegevens die je ons verstrekt bij het plaatsen van je bestelling gebruikt De Splenter Schoenen om:

  • je een bestelbevestiging en factuur te kunnen sturen;
  • je bestelling correct uit te kunnen leveren;
  • je te informeren over de leverdatum en tijdsindicatie;
  • in geval van niet bezorgen/annuleren/retourneren zorg te kunnen dragen voor creditering/terugbetaling en je hierover te informeren;
  • je uit te nodigen voor het achterlaten van je shopervaring op Trustpilot.

Maak je een account aan dan gebruiken we de door jou opgegeven persoonsgegevens voor je bestelling.

Jongeren
Wanneer een jongere (jonger dan 16 jaar) persoonsgegevens via onze site achterlaat, kunnen wij niet altijd controleren of hij/zij 16 jaar of ouder is. Heb je een vermoeden dat je zoon of dochter persoonsgegevens heeft gemeld via onze site, neem dan contact op met De Splenter Schoenen, Noordstraat 69, 4531 GD Terneuzen ter attentie van afdeling Klantenservice of via info@desplenterschoenen.nl. De Splenter Schoenen zal zo snel als mogelijk controleren of de persoonsgegevens opgenomen zijn en de eventueel noodzakelijke stappen ondernemen om die gegevens definitief te verwijderen.

Contact
Neem je contact op met onze klantenservice, dan worden de gegevens die jij verstrekt alleen gebruikt om je vraag te beantwoorden of je klacht op te lossen.

De Splenter Schoenen verwerkt bij het opnemen van contact de volgende persoonsgegevens

  • je voornaam en familienaam;
  • je e-mailadres;
  • je telefoonnummer (indien verstrekt)

De persoonsgegevens die je ons verstrekt wanneer je contatc opneemt met De Splenter Schoenen worden gebruikt om je vraag, verzoek of klacht af te kunnen handelen.


Nieuwsbrief

Alleen wanneer je je aangemeld hebt voor onze nieuwsbrief, brengen we je per e-mail op de hoogte van nieuwe collecties, acties, services en wijzigingen over onze diensten. Je kunt je op elk moment afmelden voor de nieuwsbrief door te klikken op de afmeldlink die je in elke nieuwsbrief terug kunt vinden. Wil je niet alleen uitgeschreven worden uit onze mailinglijst, maar ook je e-mailadres hieruit laten verwijderen, dan kan je dit vervolgens ook zelf bevestigen.

De Splenter Schoenen verwerkt bij het aanmelden voor de nieuwsbrief de volgende persoonsgegevens:

  • e-mailadres


Bewaartermijn

De Splenter Schoenen bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt noodzakelijk is, maar maximaal 2 jaar tenzij wettelijke regelingen een langere bewaartijd voorschrijven. Zo is desplenterschoenen.nl verplicht om op grond van de Algemene wet inzake rijksbelastingen (art. 52) de verkoopadministratie 7 jaar te bewaren.


Derde partij

De verzamelde gegevens kunnen, als dit noodzakelijk is, binnen alle filialen en de webshop worden overgedragen. Daarnaast worden gegevens ook doorgegeven aan derden als dat essentieel is voor de uitvoering van de overeenkomst (tot aankoop van een artikel bij De Splenter Schoenen), bijvoorbeeld voor goedkeuring van je bestelling door Multifactor of levering van je bestelling via PostNL.

Multifactor verwerkt bij het afronden van het betaalproces bij je online bestelling de volgende persoonsgegevens:

  • je voornaam en familienaam;
  • je adres;
  • je e-mailadres;
  • je geboortedatum (indien van toepassing);
  • betaalgegevens (indien van toepassing)

De persoonsgegevens die verstrekt zijn bij het afronden van het betaalproces gebruikt Multifactor om:

  • een inschatting te kunnen maken van het kredietrisico;
  • een beslissing te nemen over de gekozen betaalmethode;
  • je een betaalopdracht/-herinnering te kunnen versturen (indien van toespassing)

De Splenter Schoenen verstrekt na het plaatsen van je online bestelling de volgende persoonsgegevens aan PostNL (wanneer je voor deze bezorgmethode kiest):

  • je voornaam en familienaam;
  • je adres;

PostNL gebruikt deze persoonsgegevens om je bestelling te kunnen bezorgen


Voor onderzoek en verbetering van de website wordt gebruik gemaakt van Hotjar. Via gebruikersfilmpjes en heatmaps krijgt De Splenter Schoenen inzicht in hoe een pagina wordt gebruikt en kan worden verbeterd. De gegevens die hiermee verzameld worden zijn anoniem.

De anonieme gegevens die De Splenter Schoenen met Hotjar verzameld zijn:

  • locatiegegevens: land;
  • internetbrowser;
  • software;
  • apparaattype

De Splenter Schoenen gebruikt deze anonieme gegevens om onderzoek te doen naar het gebruiksgemak van haar website.

Inzage, correctie en recht van verzet

Volgens de AVG heb je hebt recht op toegang, wijziging, correctie van je persoonsgegevens (art. 13 e.v. ). Neem hiervoor contact op met De Splenter Schoenen, Noordstraat 69, 4531 GD Terneuzen ter attentie van afdeling Klantenservice of via info@desplenterschoenen.nl. De Splenter Schoenen zal zo snel als mogelijk, maar uiterlijk binnen vier weken, op jouw verzoek reageren.

Daarnaast heb je de mogelijkheid om te bepalen wat er met je persoonsgegevens gebeurt na je overlijden. Voor meer informatie hierover vind je op de website van de Autoriteit Persoonsgegevens

Als laatste heb je het recht om je persoonsgegevens over te dragen. Dit recht is van toepassing op dezelfde manier als het recht op toegang en rectificatie.


Wachtwoord

Elke gebruikersnaam en elk wachtwoord is uniek en staat exclusief tot beschikking aan de persoon die deze aanmaakt. Om beveiliging van jouw gegevens te garanderen is het belangrijk om voorzorgsmaatregelen te nemen bij het aanmaken van een wachtwoord. Wij adviseren je dringend om dit te doen volgens onderstaande richtlijnen:

  • Maak een wachtwoord van minstens 12 tekens;
  • Gebruik 1 of meer hoofdletters, cijfers, leestekens en/of speciale karakters;
  • Gebruik geen wachtwoord dat te herleiden is naar een deel van je leven;
  • Gebruik voor elke account een uniek wachtwoord.


Veiligheid

De Splenter Schoenen stelt alles in het werk om jouw gegevens zo goed als mogelijk te beschermen en neemt passende maatregelen om misbruik te voorkomen, evenals verlies van en ongeoorloofde toegang tot jouw gegevens. Heb je desondanks toch het gevoel dat jouw gegevens niet goed beveiligd zijn, of dat er (mogelijk) sprake is van misbruik, neem dan contact op met De Splenter Schoenen, Noordstraat 69, 4531 GD Terneuzen ter attentie van afdeling Klantenservice of meld je klacht via info@desplenterschoenen.nl.

Cookies

Een cookie is een klein tekstbestand dat bij bezoek aan onze website geplaatst wordt op de harde schijf van je computer. Een cookie bevat gegevens zodat je bij een volgend bezoek aan onze website als bezoeker kan worden herkend. Cookies kunnen nooit gebruikt worden om privégegevens in te lezen van je computer of wachtwoorden te onderscheppen! Ook kunnen cookies je computer niet besmetten met virussen of andere mallware.

Lees meer over cookies:

Wanneer je de website bezoekt, verschijnt er een melding waarmee we je informeren over het gebruik van cookies. Hier geef je aan of je akkoord gaat met het plaatsen van cookies of kan je kiezen voor meer informatie en vervolgens desgewenst je voorkeuren voor cookiegebruik aan te passen.

25 mei 2018

 Wil je bericht over acties en nieuws? Schrijf je dan hier in:



Trustpilot
© 2018 De Splenter Schoenen Noordstraat 69-75 4531 GD Terneuzen +31 115 728 567 info@desplenterschoenen.nl
KvK 21007186 BTW NL005263785B01 nieuwsbrief vacatures maattabel algemene voorwaarden cookies sitemap privacybeleid Quoted: Websites met méér
Om je shopervaring te verbeteren maakt De Splenter Schoenen gebruik van cookies. Door te klikken op "Akkoord" of door te navigeren op deze site ga je akkoord met het gebruik van deze cookies.
Meer informatie en instellingen aanpassen    Akkoord