Menu
 
 
 
 

Home > Merken > Kwots

Kwots

Sneakers van KWOTS zijn opvallend en spraakmakend! Laat zien wie je bent, hoe je je voelt of wat je wilt vertellen. De sneakers van KWOTS vallen op door een quote bestaande uit twee woorden. Een woord op de linkerschoen en een op de rechterschoen. Samen vormen ze een sterke opvallende uitspraak. De sneakers van KWOTS zijn hip en hebben een strak en minimalistisch design. Parisienne Luxury sneakers gemaakt van kwalitatief hoogwaardig neopreen en leder. Dankzij de dikke zool bovendien een ultiem loopcomfort.

Sneakers van KWOTS koop je bij De Splenter Schoenen

KWOTS is een jong merk dat afkomstig is uit hartje Parijs: De Parisiënne Luxury sneakers laten zien dat de Parijzenaren weten wat hip is. De sneakers van KWOTS vallen op door hun strakke en minimalistisch design. Voor het bovenwerk wordt gebruik gemaakt van kwalitatief hoogwaardig neopreen en leder. De dikke rubberen zolen zorgen voor een perfect comfort tijdens het lopen. Sneakers van KWOTS herken je aan de stoere en opvallende quotes zoals BAD GIRL, CALL ME, TOO LATE, FROM PARIS. Steeds twee woorden waarvan er één woord op de linkerschoen staat en het andere woord op de rechterschoen. Samen vormen ze een geheel. Met de sneakers van KWOTS val je op. Bij De Splenter Schoenen vind jij de sneaker van KWOTS waarmee jij een statement kunt maken. Durf jij de uitdaging aan? Shop online of bezoek één van onze winkels.

Uitstekende pasvormen

Bij De Splenter Schoenen stellen we hoge eisen aan de pasvorm en comfort. De maakwijze en gebruikte materialen spelen daarbij een belangrijke rol. Daarom kunnen we steeds een uitstekende pasvorm garanderen.

Grote collectie

Onze collectie bestaat uit meer dan 140 topmerken. Naast kwaliteitsschoenen voor zowel dames als heren vind je bij De Splenter Schoenen ook een mooie selectie van accessoires. Zoals tassen, portemonnees, riemen en sjaals.

Exclusief aanbod

De Splenter Schoenen heeft het allernieuwste op het gebied van exclusieve dames- en herenschoenen, tassen en accessoires. Ons aanbod is samengesteld met aandacht voor design, draagbaarheid, pasvorm, kwaliteit en prijs.

 Wil je bericht over acties en nieuws? Schrijf je dan hier in:


Trustpilot
© 2018 De Splenter Schoenen Noordstraat 69-75 4531 GD Terneuzen +31 115 728 567 info@desplenterschoenen.nl
KvK 21007186 BTW NL005263785B01 vacatures maattabel algemene voorwaarden sitemap Quoted: Websites met méér
De Splenter Schoenen maakt gebruik van cookies. Meer informatie    Melding sluiten